1. Home: Bulgaria >
  2. За нас

Pall-Ex Group е награждаван водещ доставчик на услуги за превоз на палетизирани товари в Обединеното кралство и континентална Европа, специализиран в доставянето на 1 до 6 палета „точно навреме“ ("Just-in-time").

От основаването си през 1996 г. в Обединеното кралство Pall-ex се разраства с невероятни темпове, запазвайки ценностите си непроменени. Чрез членството си в паневропейската мрежа, включваща над 250 водещи транспортни фирми, предоставяме на клиентите си несравнимо ниво на обслужване на достъпна цена.

За да спазим обещанието си за високо качество в рамките на цялата мрежа, привличаме най-добрите компании за товарен превоз, които споделят визията на Pall-Ex за предоставяне на първокласен превоз на товари.

Към този момент Pall-Ex Group включва националните мрежи за превоз на палетизирани товари - Pall-Ex Italia, Pall-Ex Iberia, Pall-Ex France и Pall-Ex Romania, която е и първата подобна мрежа в Източна Европа в рамките на текущите инициативи за разширяване, които в момента се провеждат в ключови територии в цяла Европа.